Selvværd / Selvtillid

Har du dårligt selvværd og selvtillid, så kan du styrke det med Hypnose, NLP og psykoterapi.

Du kan få ændret din selvopfattelse og værdsætte dig selv for den person du er, så du i kernen af dig selv føler dig værdifuld og har selvrespekt.

Et dårlig selvværd kan være roden til mange problematikker i ens liv. Du har selv ansvaret for at ændre dit dårlige selvværd og din selvtillid, det kan gøres på mange måder, men en af de effektive og nænsomme måder er i hypnose.

Med NLP teknikker i hypnose arbejder man i underbevidstheden og opnår derfor nemmere de resultater og det mål du ønsker.

Når jeg arbejder med dit selvværd og din selvtillid skal vi bl.a. kigge på dine begrænsende overbevisninger, dine værdier.

Selvværd

Selvværd er den grundlæggende opfattelse du har af dig selv og din opfattelse af dine værdier. Dit selvværd blev mest udviklet indtil du var omkring 12 år, men gennem livet udvikler det sig

Følelsen af selvværd er uafhængig af om du f.eks. er populær og har opnået succes i livet mv., så kan du stadigvæk have et dårlig selvværd inde i kernen af dig selv.

Selvværd er den accepteret og anerkendelse som du tænker andre har af dig, og hvilken refleksion du har af dig selv.

Er du i krise kan dit selvværd godt ændre sig

Dit selvværd kan godt få et knæk ved store udfordringer i dit liv. Og kommer du ikke selv tilbage til hvordan dit selvværd har været tidligere, så er Hypnose og Psykoterapi at anbefale, da selvværdsproblemer er roden til mange dårlige ting som tankemylder, angst, modløshed og depression som nogle af de lidt mere alvorlige ting. Men din livsværdi er forringet og alt bliver mere besværligt med dårlige følelser og tanker.