Jeg anvender hypnose kombineret med NLP og psykoterapeutiske teknikker i mine sessioner. Derfor ændres dine udfordringer og vaner sig hurtigere, da der arbejdes i underbevidstheden.

Hypnose terapi er et effektive redskab til forandring!

At anvende NLP i hypnose gør terapien endnu mere virkningsfuld, og forandring opnås hurtigere end ved samtaleterapi alene.

Hypnoterapi her hos Dortehannibal.dk tager udgangspunkt i kontakten mellem dig som klient og mig som Hypnotisør. Det handler om empati og forståelse og ikke udelukkende om de terapeutiske redskaber. Udvikling og forandring af udfordringer handler ofte om kvaliteten af den kontakt, som vi indgår i med andre mennesker, samt især kontakten til os selv – vores tanker og følelser.

Uanset om du har udfordringer med dårligt selvværd, stress, jalousi, angst, vrede eller de ekstra kilo mv. – som udfordringer dig, så kan jeg hjælpe dig med at få det bedre med hypnose.

Jeg anvender en effektiv kombination af hypnoseterapi, NLP og psykoterapi for at hjælpe dig med at skabe varige positive forandringer i dit liv.

Ofte kommer folk i min klinik for at blive fri for en uønsket vane, ændre en uønsket adfærd eller få dybere emotionelle problemer bearbejdet.

Du behøver ikke leve dit liv med angst, stress, jalousi, overvægt, rygning, flyskræk eller andre begrænsninger.

Jeg er klar til at hjælpe dig.