Rygestop der virker med hypnose terapi

Målet er at dit rygestop gør dig røgfri – for resten af livet. Det er muligt og det kan lade sig gøre med hypnoterapi.

Budskabet er, at det kan lade sig gøre – også for dig.

Målet med behandlingen er at gøre dig røgfri – uden du erstatter en dårlig vane med en anden. Du tager ikke på i vægt, du overgiver dig ikke til sukker eller begynder med nikotinplastre. Du gør dig helt fri og røgfri.

Et behandlingsforløb er et samarbejde, hvor jeg bidrager med effektive metoder og NLP og hypnose teknikker og med en forståelse af din situation.

Hvis du har været ryger i mange år, så giver det sig selv, at der ikke findes et “quick fix”. Der er ingen mirakelkur. Men der er på den anden side ingen grund til at gøre det sværere end det er.

Din historie som ryger er meget individuel og derfor skal dit behandlingsforløb også være det.

I første session arbejder vi med selve motivationen til at blive røgfri.

I de efterfølgende sessioner arbejder vi videre med at få dig gjort røgfri og følger din gode udvikling og sammen sikrer vi, at du rent faktisk forbliver røgfri resten af livet.

Hvad er din motivation til at stoppe med at ryge?

Der kan være mange grunde til at folk ønsker at stoppe med at ryge. Nogle af dem som jeg møder oftest på klinikken er at tøjet, hjemmet og alt omkring lugter, at mennesker omkring dem klager over det.

Så er helbredet virkelig vigtig for mange, samt økonomien. Men det er for mange også vigtigt, at de selv igen tager kontrollen tilbage i livet og vil ikke længere være styret af rygning. Derudover er der en del som også ønsker at stoppe for deres børns skyld, da de ikke ønsker at give deres dårlige vane videre.

Føler du at tiden er rigtig til tage skridtet og bliver røgfri?

Når du har truffet valget om at blive røgfri, er du allerede et godt skridt inde i processen, for at skabe et røgfrit liv.

For at et rygestop skal virke, skal du selv være motiveret for det, så hvis du dybest set ikke ønsker at stoppe, men måske vil gøre det fordi andre synes, vil det sjældent lykkes. Få fundet ind til dine egne gode grunde til at stoppe, så du kan snart kan påbegynde dit rygestop med gode forudsætninger for succes.